Klimattjänsten - För En Grönare Morgondag.

Gör en insats du med.

För Dig Som Är Privatperson

Att klimatkompensera innebär att vi tillsammans bidrar till att omvärlden snabbare kan övergå till förnybar energiproduktion där pengarna går till projekt såsom vindkraftsparker och solcellsparker i utvecklingsländer. 

Vårt fokus ligger i första hand på utvecklingsländer som är mer utsatta och inte har möjligheterna att komma ifatt tillräckligt snabbt. Projekten vi sponsrar bidrar därför till en stor allmännytta för lokalinvånarna genom arbetsmöjligheter, bättre förhållanden och såklart en hållbar och grön energiproduktion.

Vi vet att klimatkompensationen är en viktig del i kampen om planeten. Men vi vet att det krävs mer. Det kan handla om att sortera soporna, släcka lyset när du går hemifrån eller undvika bil och flyg som transportmedel.

Alla kan göra något – Klimattjänsten är vårt sätt att tillsammans bidra. Gör det du också.

Gör Som Andra - Bli En Klimathjälte idag!

CO2 1 Person

0 kr
Per Månad

CO2 2 Personer

0 kr
Per Månad

CO2 4 Personer

0 kr
Per Månad

För Dig Som Äger Företag.

Att klimatkompensera innebär att vi bidrar till att omvärlden snabbare kan övergå till förnybar energiproduktion. Pengarna går till projekt där man bygger bland annat vindkrafts parker och solcells parker i utvecklingsländer.

Vi fokusera i första hand på utvecklingsländer som är mer utsatta och inte har medlen att komma ifatt tillräckligt snabbt. Projekten vi sponsrar bidrar till stor allmännytta för lokalinvånarna i form av bland annat arbetstillfällen.

Vi tror att klimatkompensation är en viktig del i hur vi ska kunna rädda planeten tillsammans. Vi tror också att det är viktigt att göra mer. Det kan handla om att sortera soporna, släcka lyset när du går hemifrån, undvika bil och flyg som transportmedel och mycket mer.

Gör Som Andra Företag - Bli En Klimathjälte idag!

CO2 1-4
Anställda

0 kr
Per Månad

CO2 5-12
Anställda

0 kr
Per Månad

CO2 13-19 Anställda

0 kr
Per Månad

Passar Inte Alternativen Ovan? - Fyll I Dina Uppgifter Så Hjälper Vi Dig!

Rulla till toppen