Reducera Din Elkostnad Med 50%!

Med våra egenproducerade solceller kan vi garantera upp till 30 års effekt- och produktgaranti. Boka ett snabbt och kostnadsfritt möte och ta reda på hur mycket du kan spara!

 

Hur Kan Solceller Bidra Till Vinst?

100 Kvadratmeter ägnat till solceller kan producera ungefär 15 000 kWh el, vilket motsvarar runt 12 750kr på elmarknaden.

Så ifall du har 300 kvadratmeter oanvänd mark, som du vill ägna till solceller så kan du, med hjälp av vår 30 års effektgaranti, producera 1 350 000 kWh el, (ungefär 1 miljon svenska kronor).

Detta kommer inte bara betala tillbaka din investering under 7-10 år, utan kommer även kunna ge dig en skön vinst på köpet.

Allt fler lantbruk övergår till grönare alternativ för elproduktion vilket ger de många ekonomiska fördelar. Hamna inte bakom dina grannar och konkurrenter; använd solen, producera egen el, och gör en insats för klimatet tillsammans med GreenHero!

Utnyttja dina tomma ytor

Har du död mark som står tom och inte används? För många kan detta vara en belsatning, men inte för dig! Genom att bygga en solcellspark på dina annars tomma ytor kan du tjäna pengar genom elproduktion, samtidigt som du gör annat.

Gör En Klimatinsats Med Solceller

Solceller är inte bara en lönsam investering, utan också ett effektivt sätt att rädda klimatet på. För att sätta det i perspektiv: Om alla Sveriges medborgare installerade solceller skulle vi kunna producera 10% av Europas elförbrukning!

Sälj Överskott Av El

Ifall solceller betalar av hel din elkostnad och dessutom producerar el i överskott så kan du inte bara betala av din investering, utan också sälja överskottet på el. Detta är en tillgång som genererar passiv inkomst åt dig och kommer följa med dig i decennier. 

100% Passiv Inkomst

GreenHero erbjuder en omfattande kundvård som sträcker sig från början av processen tills dess att vår 30 års effektgaranti går ut. Det innebär att vi stödjer dig och vägleder dig genom hela processen. Om du stöter på något problem eller utmaning längs vägen är vi bara ett samtal bort och redo att hjälpa till utan några extra kostnader för dig.

Kvalitativa Solceller

Våra solpaneler är av toppkvalitet med en garanti på 30 år som standard. Vi erbjuder flera olika designalternativ att välja mellan för att passa just er stil och bostad. Med vårt pålitliga Svenska montagesystem får ni alla nödvändiga certifieringar och dokument. 

Klimatpositivt Elavtal

Green Hero erbjuder ett speciellt Klimatpositivt elavtal som har en verklig positiv inverkan på miljön. Genom att investera i projekt som görs i utvecklingsländer minskar vi tillsammans globala utsläpp och skapar samtidigt arbetstillfällen för lokalbefolkningen.

Komplett Installation & Service

Från kontakt till installerad anläggning garanterar vi personlig och professionell service. Det innefattar allt från support till installatör och solcellskonsult.

Innovativa Batterilager

Rädd för att elen endast ska finnas under dagen? Var inte det! Vi erbjuder en avancerad lösning för batterilagring. Genom att vara förberedda för överskottsel kan vi installera ett backuppbatteri på er anläggning vid önskan. Med ett backupbatteri kan du dra nytta av överskottsel när du behöver den som mest. På så sätt kan du maximera din självförsörjning och ha tillgång till ström även vid strömavbrott. 

Underhållsfritt

Solceller i sig brukar oftast generera ren passiv inkomst utan att du gör något, men ifall du väljer att installera dem med GreenHero garanterar vi dig att vi fixar allt jobb som kan uppstå vid en installation av solceller. Detta gäller dessutom skador som vi även täcker ekonomiskt. 

Värdeökning

Efter att du har installerat solceller är det inte bara elproduceringen som du kan tjäna på. Utan solceller kan faktiskt höja värdet på verksamheten som du installerar på. Så ifall du vill installera solceller, men är tveksam på den långsiktiga vinsten. Oroa dig inte! Du går alltid med vinst, även om du i framtiden väljer att flytta.

 

Hur fungerar det?

Många frågetecken?  Räds inte!  Vi har tagit fram en Steg-För-Steg-Guide som beskriver hur en komplett solcellsinstallation går till. 

1. Boka Tid

Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.

2. Prata Med En Expert

Vi besöker ditt hus och du får offert. När offerten blivit godkänd går vi vidare med installationen.

3. Installation

Vi Monterar och besiktar medan du lever ditt liv.

4. Vi hjälper Dig Hela Vägen

Vår support finns tillgänglig för dig under anläggningens långa livstid.

Fånga Solen Idag!

Vad väntar du på? Kontakta oss för att få mer information och prata om dina solcellsbehov. Vi finns här för att hjälpa dig att göra en smart investering i framtidens gröna energi.

Rulla till toppen