Solceller för företag

Är ni fastighetsägare, byggherre eller totalentreprenör?

Green Hero’s ägargrupp och koncern har samarbeten med många av de största bygg och fastighetsbolagen i Sverige. När det kommer till kvalité, hållbarhet och förtroende så kan ni lita på oss. En av världens största elgrossister samarbetar med Green Hero och står för våra garantier.

Vi är med er hela vägen, från projektutveckling till anbud utvecklar vi den lösning som kommer att passa er eller er kund bäst. Green Hero klimatkompenserar alla våra projekt. 


Boka Konsultation Nedan

Green Heros soltjänster

Klimatkompenserad

Green Hero kämpar för att göra en så positiv klimat-förändring som möjligt. Vi kompenserar hela processen från tillverkning till installerad anläggning.

Klimatpositivt Elavtal

Green Hero har tagit fram ett Klimatpositivt elavtal där klimattjänsten ingår. Ambitionen är att det ska vara Världens Grönaste Elavtal, bland annat genom att investera i projekt i U-länder som resulterar i lägre utsläpp i världen och skapar arbetstillfällen för invånarna.

Flexibla betalningsalternativ

Leasing:
Investeringar mellan 5 000–2 000 000 kr Avtalstid 24–60 mån Restvärde 5–15 % Slutkunden äger utrustningen efter slutbetalning Vid investering av t ex solcellsanläggning, laddstolpar, belysning.

Företagslån:
Investeringar från 10 000 kr och uppåt Delbetalning upp till 60 mån Underlättar investeringsbeslut Frigör kapital Energibesparing kan delbetala finansieringen Både produkt och installation

Komplett Installation & service

Från kontakt till installerad anläggning garanterar vi personlig och professionell service. Det innefattar allt från support till installatör och solcellskonsult.

Våra Produkter

Våra Solceller

Är av högsta kvalité och har en effektgaranti på minst 25 år, vi har flera sorters paneler och på så vis kan ni välja den prisklass, effektivitet och design ni önskar. Vi använder ett Svenskt montage system där ni får alla certifieringar och dokument ni behöver.

Växelriktare

Vi använder växelriktare från världens största tillverkare.
När er el kommer från er anläggning måste den omvandlas för att ni ska kunna använda den. Växelriktare är den enhet som omvandlar likström till växelström. Vi använder batteriförberedda växelriktare och växelriktare med hög sträng kapacitet.

Optimerare

Med optimerare på er anläggning kan ni se förbrukning på varje enskild panel. Optimerare används för att öka effekten av er anläggning. När en panel blir skuggad påverkas effekten hos alla andra paneler i samma sträng. Detta undviks genom att optimerare gör det möjligt att styra varje enskild panel. Optimeraren visar också om en panel inte fungerar korrekt.

Laddboxar & Laddstolpar

Vi tillhandahåller moderna laddboxar och laddstolpar för enskilda bostäder, kommersiella laddplatser och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder alltid komplett installation och laddstolparna passar till alla fordon.

Batterilager

Vi har tänkt steget längre, vår lösning är batteriförberedd vilket innebär att vi kan installera ett backuppbatteri på er anläggning om ni så önskar. Med ett backupbatteri kan ni nyttja den ström ni har producerat när ni behöver den.

Vill ni veta mer?

Rulla till toppen