Solpaneler - Minska Ditt Företags Elräkning

Med våra egenproducerade solceller kan vi garantera upp till 30 års effekt- och produktgaranti. Detta betalar inte bara av din investering utan det kan även minska din elräkning med 70%. Boka ett möte med oss och få reda på hur mycket du kan spara!

Hur mycket kan man egentligen spara som fastighetsägare, byggherre eller totalentreprenör?

Företag med installerade solceller kan producera cirka 15 000 kWh om året, på cirka 100 kvadratmeter takyta. En takyta på 400 kvadratmeter resulterar i runt 62 000 kWh solel om året, med en återbetalningstid mellan 7 – 10 år. Vill du ta reda på dina exakta besparingar? Boka in ett möte och låt oss göra jobbet! 

Green Hero har samarbeten med många av de största bygg och fastighetsbolagen i Sverige. När det kommer till kvalité, hållbarhet och förtroende kan ni lita på oss. 

Allt fler företag övergår till grönare elalternativ. Hamna inte bakom dina konkurrenter; använd solen, producera egen el och gör en insats för klimatet tillsammans med Green Hero

Vad Ditt Företag Tjänar På Solceller:

Minskade driftskostnader

När du investerar I solceller så räddar du inte bara klimatet utan du minskar även dina driftskostnader brutalt. För varje 100 kvadratmeters takyta så kan du producera ungefär 15 000 kWh om året vilket motsvarar ungefär 

Kvitta solel mot levererad el för att nå kraven på Nära Nollenergibyggnader

Genom att utnyttja solel för att kompensera för den levererade elförbrukningen kan byggnaden uppfylla kraven för Nära Nollenergibyggnader. Detta innebär att den minskar sin nettoenergiförbrukning och blir mer hållbar genom att använda förnybar energi.

.

Visa kunderna att ni tänker hållbart

Attrahera miljömedvetna kunder, stärk varumärket, och stärk ditt företags moral genom att visa att ditt företag tänker hållbart. 

Sälj ert överskott på el

Ifall solceller betalar av hela ditt företags elkostnader så kan ni inte bara betala av er investering, men också sälja ert överskott på el. Detta är en väldigt bra ström av passiv inkomst som kommer följa med er i decennier. 

Kvalitativa Solceller

Våra solpaneler är av toppkvalitet med en garanti på 30 år som standard. Vi erbjuder flera olika designalternativ att välja mellan för att passa just er stil och bostad. Med vårt pålitliga Svenska montagesystem får ni alla nödvändiga certifieringar och dokument. 

För Företag I Alla Storlekar

Både stora och små företag kan nyttjas av solenergin. Vi på Green Hero finns till för att hjälpa er uppnå er fulla potential. Boka en konsultation idag och ta reda på hur mycket just du kan tjäna

Komplett Installation & Service

Från kontakt till installerad anläggning garanterar vi personlig och professionell service. Det innefattar allt från support till installatör och solcellskonsult.

Innovativa Batterilager

Rädd för att elen endast ska finnas under dagen? Var inte det! Vi erbjuder en avancerad lösning för batterilagring. Genom att vara förberedda för överskottsel kan vi installera ett backuppbatteri på er anläggning vid önskan. Med ett backupbatteri kan du dra nytta av överskottsel när du behöver den som mest. På så sätt kan du maximera din självförsörjning och ha tillgång till ström även vid strömavbrott. 

Underhållsfritt

Solceller i sig brukar oftast generera ren passiv inkomst utan att du gör något, men ifall du väljer att installera dem med GreenHero garanterar vi dig att vi fixar allt jobb som kan uppstå vid en installation av solceller. Detta gäller dessutom skador som vi även täcker ekonomiskt. 

Värdeökning

Efter att du har installerat solceller är det inte bara elproduceringen som du kan tjäna på. Utan solceller kan faktiskt höja värdet på verksamheten som du installerar på. Så ifall du vill installera solceller, men är tveksam på den långsiktiga vinsten. Oroa dig inte! Du går alltid med vinst, även om du i framtiden väljer att flytta.

 

Hur fungerar det?

Många frågetecken?  Räds inte!  Vi har tagit fram en Steg-För-Steg-Guide som beskriver hur en komplett solcellsinstallation går till. 

1. Boka Tid

Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.

2. Prata Med En Expert

Vi besöker ditt hus och du får offert. När offerten blivit godkänd går vi vidare med installationen.

3. Installation

Vi Monterar och besiktar medan du lever ditt liv.

4. Vi hjälper Dig Hela Vägen

Vår support finns alltid tillgänglig för dig under hela anläggningens långa livstid.

Fånga Solen Idag!

Vad väntar du på? Kontakta oss för att få mer information och prata om era solcellsbehov. Vi finns här för att hjälpa er att göra en smart investering i framtidens gröna energi.

Rulla till toppen