Kan Du Betala Av Ditt Bolån Med Enbart Solceller?

Green Heros nuvarande kunder har sänkt sina elräkningar samtidigt som de sparat in pengar från onödiga kostnader. De använder nu sina besparingar för att betala av bolån! Gör det du också. Ta vårt snabba test och se hur mycket just du kan spara! 

Vad Skulle 400.000Kr Göra För Dig?

Skulle det betala av din familjs årliga semester? 

Skulle det hjälpa dig att pensionera snabbare? 

Eller skulle det kunna läggas i ett investerings konto och växa upp till ett stort arv för dina barn?

Oavsett är det 400 000kr, eller 12 000kr per år som flertalet nöjda GreenHero kunder tjänar just nu efter investering, och möjligtvis vad du kan tjäna genom att investera i solceller. 

Men hur?

Jo, våra solceller producerar i genomsnitt 30 000kwh el varje år eller 900 000kwh el kombinerat med vår 30 års effekt garanti. 

Detta motsvarar ungefär 600 000kr vilket inte bara betalar tillbaks din investering på ungefär 200 000kr, utan också lämnar dig med 400 000kr kvar. 

 Generera passiv inkomst

Om du har överskottsel efter att ha betalat din elräkning kan du tjäna en extra ström av passiv inkomst. Exakta siffror varierar beroende på antalet solpaneler ditt tak har plats för, takets vinkel och din plats i Sverige. Boka ett möte med oss för att få exakta siffror!

 Hur miljövänliga är verkligen solceller?

Solceller är inte bara en lönsam investering, utan också ett effektivt sätt att rädda klimatet. För att förtydliga, om alla Sveriges medborgare installerade solceller skulle vi kunna producera 10% av Europas elförbrukning!

 

 Halvera din elräkning

Med pengar sparade från investering i solceller  kan du inte bara betala av din investering, utan även halvera eller till och med täcka hela din elräkning.

 Få statligt stöd genom Grönt Teknik-avdrag

Staten stödjer alla som väljer att installera solceller genom Grönt Teknik-avdrag på upp till 100 000 kr per år. Detta ger dig extra incitament att investera i solceller och dra nytta av statens bidrag.

 

Kvalitativa Solceller

Våra solpaneler är av toppkvalitet med en garanti på 30 år som standard. Vi erbjuder flera olika designalternativ att välja mellan för att passa just er stil och bostad. Med vårt pålitliga Svenska montagesystem får ni alla nödvändiga certifieringar och dokument. 

Klimatpositivt Elavtal

Green Hero erbjuder ett speciellt Klimatpositivt elavtal som har en verklig positiv inverkan på miljön. Genom att investera i projekt som görs i utvecklingsländer minskar vi tillsammans globala utsläpp och skapar samtidigt arbetstillfällen för lokalbefolkningen.

Komplett Installation & Service

Från kontakt till installerad anläggning garanterar vi personlig och professionell service. Det innefattar allt från support till installatör och solcellskonsult.

Innovativa Batterilager

Rädd för att elen endast ska finnas under dagen? Var inte det! Vi erbjuder en avancerad lösning för batterilagring. Genom att vara förberedda för överskottsel kan vi installera ett backuppbatteri på er anläggning vid önskan. Med ett backupbatteri kan du dra nytta av överskottsel när du behöver den som mest. På så sätt kan du maximera din självförsörjning och ha tillgång till ström även vid strömavbrott. Kontakta oss för att ta reda på mer om vår batterilagerlösning och hur den kan gynna dig.

Underhållsfritt

Solceller i sig brukar oftast generera ren passiv inkomst utan att du gör något, men ifall du väljer att installera dem med GreenHero garanterar vi dig att vi fixar allt jobb som kan uppstå vid en installation av solceller. Detta gäller dessutom skador som vi även täcker ekonomiskt. 

Värdeökning

Efter att du har installerat solceller är det inte bara elproduceringen som du kan tjäna på. Utan solceller kan faktiskt höja värdet på verksamheten som du installerar på. Så ifall du vill installera solceller, men är tveksam på den långsiktiga vinsten. Oroa dig inte! Du går alltid med vinst, även om du i framtiden väljer att flytta.

 

Hur fungerar det?

Många frågetecken?  Räds inte!  Vi har tagit fram en Steg-För-Steg-Guide som beskriver hur en komplett solcellsinstallation går till. 

1. Boka Tid

Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.

2. Prata Med En Expert

Vi besöker ditt hus och du får offert. När offerten blivit godkänd går vi vidare med installationen.

3. Installation

Vi Monterar och besiktar medan du lever ditt liv.

4. Vi hjälper Dig Hela Vägen

Vår support finns alltid tillgänglig för dig under hela anläggningens långa livstid.

Fånga Solen Idag!

Vad väntar du på? Kontakta oss för att få mer information och prata om dina solcellsbehov. Vi finns här för att hjälpa dig att göra en smart investering i framtidens gröna energi.

Rulla till toppen