Betalar Du Onödigt Mycket För Din El?

Med våra premium egenproducerade solceller kan vi garantera upp till 30 års Effekt- samt Produktgaranti. Detta betalar inte bara av din investering men kan även minska din elräkning med up till 70%. 

Var ska du installera dina solceller?

Vi på Green Hero är specialister på all möjliga solcellsinstallationer. Ta reda på hur mycket just du kan tjäna genom våra innovativa solcellslösningar.

 Generera passiv inkomst

Om du har överskottsel efter att ha betalat din elräkning kan du tjäna en extra ström av passiv inkomst. Exakta siffror varierar beroende på antalet solpaneler ditt tak har plats för, takets vinkel och din plats i Sverige. Boka ett möte med oss för att få exakta siffror!

 Hur miljövänliga är verkligen solceller?

Solceller är inte bara en lönsam investering, utan också ett effektivt sätt att rädda klimatet. För att förtydliga, om alla Sveriges medborgare installerade solceller skulle vi kunna producera 10% av Europas elförbrukning!

 

 Halvera din elräkning

Med pengar sparade från investering i solceller kan du inte bara betala av din investering, utan även halvera eller till och med täcka hela din elräkning.

 Få statligt stöd genom Grönt Teknik-avdrag

Staten stödjer alla som väljer att installera solceller genom Grönt Teknik-avdrag på upp till 100 000 kr per år. Detta ger dig extra incitament att investera i solceller och dra nytta av statens bidrag.

 

Sänk elkostnaderna redan idag

Våra solpaneler sänker dina elkostnader från dagen de sätts igång, höjer bostadens värde och genererar intäkter genom försäljning av överskottsel. Vad väntar du på?

Gör en insats för planeten

Genom vår klimattjänst kan du bidra till att omvärlden snabbare kan övergå till förnybar energiproduktion. Pengarna går till projekt såsom vindkraftsparker och solcellsparker i utvecklingsländer.

Ett supergrönt elavtal

Att vara elkund hos Green Hero är enkelt; vi har 2 modeller; timpris & portföljförvaltat pris. Alla våra elavtal har dessutom den högsta miljöklassificeringen som finns i Sverige. Bra Miljöval från Naturskyddföreningen och en ”licens från Elklart”.

Värdeökning

Efter att du har installerat solceller är det inte bara elproduceringen som du kan tjäna på. Utan solceller kan faktiskt höja värdet på verksamheten som du installerar på. Så ifall du vill installera solceller, men är tveksam på den långsiktiga vinsten. Oroa dig inte! Du går alltid med vinst, även om du i framtiden väljer att flytta.

 

Underhållsfritt

Solceller i sig brukar oftast generera ren passiv inkomst utan att du gör något, men ifall du väljer att installera dem med GreenHero garanterar vi dig att vi fixar allt jobb som kan uppstå vid en installation av solceller. Detta gäller dessutom skador som vi även täcker ekonomiskt. 

Producera el i alla väder!

De solceller som vi har idag gör att molniga dagar inte är ett problem. Solceller fungerar alltså bra även på molniga dagar, vilket är ett betydande framsteg inom förnybar energi. 

 De traditionella solcellerna var känsliga för skuggning och förlorade sin effektivitet när molnen täckte solen. Men med dagens avancerade solcellsteknik har vi överkommit detta hinder. Moderna solceller är konstruerade för att fungera även i svagt ljus, vilket innebär att de kan omvandla det diffusa ljuset som filtreras genom molnen till användbar elektricitet. 

Solceller skyddar ditt tak!

Solceller hjälper dig inte bara spara el-pengar men solceller har även bevisats flera gånger att de kan bevara tak. Detta gäller särskilt med papperstak då solceller kan öka livslängden på taket med flera år vilket sparar dig tusentals kronor samt ökar varderingen på din verksamhet/ villa. 

Anledningen till detta är att solceller ger skydd från UV-strålningen från solen, samt regn och snö som skadar och bryter ner taket.

 

Lyssna på våra nöjda kunder

”Supernöjd med GreenHero och rekommenderar till andra! Vi är supernöjda med arbetssättet och uppskattar informationen vi har fått under hela processen, framförallt om produkterna och processen. Vi behövde inte göra mycket då allting flöt på som de sade!” 

-Villaägare i Landskrona. 
(27st Paneler – 11kWh)

”Innan vi hittade GreenHero så hade vi redan påbörjat processen med att installera solceller. Huvudvärk, huvudvärk och huvudvärk var det enda vi fick. Efter att vi anställde GreenHero så gjorde de allt jobb åt oss. Och nu, två månader senare, så sparar jag ungefär 10 000kr på elräkning och är på god väg att betala av mitt bolån!”

-Villaägare i Limhamn.
(36st Paneler – 15kWh)

”Jag köpte en solcellsinstallation till min verksamhet på mitt IT-företag för ungefär en månad sedan. Jag valde då GreenHero vilket var ett val jag gärna gör om! De gjorde i princip allt jobb och det enda jag behövde göra var att spendera ett fåtal tillfällen och svara på snabba frågor. Jag är väldigt nöjd med designen då jag valde ”all black”. Just nu så är jag påväg att betala tillbaks min investering på bara 7 år, och efter det så kommer jag ha 23 år kvar av GreenHeros effektgaranti! 

-Företagsägare i Stockholm.
(64 Paneler- 32kWh

Hur fungerar det?

Många frågetecken? Räds inte! Vi har tagit fram en Steg-För-Steg-Guide som beskriver hur en komplett solcellsinstallation går till. 

1. Boka Tid

Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.

2. Prata Med En Expert

Vi besöker ditt hus och du får en offert. När offerten blivit godkänd går vi vidare med installationen.

3. Installation

Vi Monterar och besiktar medan du lever ditt liv.

4. Vi hjälper Dig Hela Vägen

Vår support finns alltid tillgänglig för dig under hela anläggningens långa livstid.

Rulla till toppen