Betala Av Ditt Bolån Med Hjälp Av Solceller!

Våra solceller producerar i genomsnitt 30 000kWh el varje år, eller 900 000kWh el kombinerat med vår 30 år långa effektgaranti. Detta motsvarar ungefär 600 000kr vilket inte bara betalar din investering av solpaneler utan kan även betala av den genomsnittliga svenskens bostadslån.

Vad Skulle 400 000kr Göra För Dig?

Skulle det betala av ditt bolån? 

Skulle du kunna köpa din drömbil?

Hur många år skulle du kunna betala av din elräkning?

Och hur många år tidigare kan du gå i pension?

I vilket fall så kan GreenHero göra detta möjligt.

Sänk elkostnaderna redan idag.

Våra solpaneler sänker dina elkostnader från dagen de sätts igång, höjer bostadens värde och genererar intäkter genom försäljning av överskottsel. Vad väntar du på?

Gör en insats för planeten.

Genom vår klimattjänst kan du bidra till att omvärlden snabbare kan övergå till förnybar energiproduktion. Pengarna går till projekt såsom vindkrafts parker och solcells parker i utvecklingsländer.

Ett supergrönt elavtal.

Att vara elkund hos Green Hero är enkelt; vi har 2 modeller; timpris & portföljförvaltat pris. Alla våra elavtal har dessutom den högsta miljöklassificeringen som finns i Sverige. Bra Miljöval från Naturskyddföreningen och en ”licens från Elklart”.

Skydda din familj från ekonomikrisen.

Genom att investera i solceller kan du inte bara hjälpa till att rädda klimatet, utan också skydda din familj från ekonomi krisen. Just nu kämpar många familjer med dålig ekonomi. De måste klara sig på osund mat och flytta till mindre bostäder för att få pengarna att räcka. Det är så allvarligt att över 70 000 svenskar har varit tvungna att ändra sin religiösa tro för att kunna spara så lite som 3 000 kr per år!

Det som skapar problemet är de höga räntorna och inflationen. Detta gör att priset på mat, bränsle och el ökar. Men om du producerar din egen el med solenergi kan du spara upp till 20 000 kr varje år. På så sätt undviker du inte bara inflationen utan ökar också möjligheten till att du tidigare kan gå i pension och spendera mer tid med dem du älskar. Din familj.

Rulla till toppen