Ett Supergrönt Elavtal

Att vara elkund hos Green Hero är enkelt; vi har 2 modeller; timpris & portföljförvaltat pris. Alla våra elavtal har dessutom den högsta miljöklassificeringen som finns i Sverige. Bra Miljöval från Naturskyddföreningen och en ”licens från Elklart”.

Supergrön Elportfölj

Här är vårt mål att kapa pristoppar och komma under spotpriset. Med hjälp av expertgrupper som upphandlar el åt Green Hero och flera andra elbolag kan vi garantera stora inköpsvolymer och pressa priserna vid höga pristoppar.

Portföljen består av 50% rörligt pris och 50% upphandlat pris. Vårt mål är att för den upphandlade halvan kunna kapa pristopparna och komma under det genomsnittliga spotpriset. Med vår supergröna elportfölj sparar du pengar utan att behöva stänga av lampor, tv-apparater och laddare under dagens mest el-intensiva timmar. Gå med i portföljen idag!

image

Supergrönt Timpris

Vårt gröna elavtal följer Nordpols timspotpris. Detta gör att ni kan planera er elkonsumtion till de tider på dygnet då elen är billigare och på så sätt sänka era elkostnader ordentligt. Med vårt timpris handlar du el smartare och billigare. Sluta handla el till skyhöga priser, skaffa timpris redan nu!

Fånga Solen Idag!

Vad väntar du på? Kontakta oss för att få mer information och prata om era solcellsbehov. Vi finns här för att hjälpa er att göra en smart investering i framtidens gröna energi.

Rulla till toppen