Green Hero - För En Grönare Framtid.

Idén bakom Green Hero kom från grundarens önskan att kunna göra ett positivt klimatavtryck under sin livstid. Hur kan vi göra något positivt med den tid vi har? Resultatet blev Green Hero AB vars enda mål är att erbjuda produkter och tjänster som verkligen är bra för miljön.

Green Heros uppdrag.

Green Hero har som mål att tillsammans med er, minska världens utsläpp. Detta gör vi genom förnyelsebara energilösningar, klimattjänster och ett SUPERGRÖNT elavtal! Men för att lyckas behöver vi din hjälp.

Våra Gröna Lösningar.

Förnybar Energi

Green Hero erbjuder förnybara energilösningar till privatpersoner och företag. Målet är att främja all förnybar energiproduktion, därför har vi tagit fram en komplett lösning för dig som vill investera i solceller med installation, drift och underhåll.

Klimatkompensation

Green Hero kompenserar för de utsläpp vi åsamkar världen. Tjänsten hjälper civilisationer som inte har möjlighet att hänga med i den förnybara energiutvecklingen. Med Green Heros investeringar hjälps vi åt att komma ikapp!

.

Supergrönt Elavtal

Att vara elkund hos Green Hero är enkelt; vi har 2 modeller; timpris & portföljförvaltat pris. Alla våra elavtal har dessutom den högsta miljöklassificeringen som finns i Sverige. Bra Miljöval från Naturskyddföreningen och en ”licens från Elklart”.

Motivation Till Att Göra Mer

Green Hero har som mål att hjälpa människan till att ta enklare beslut i vardagen som leder till ett mer hållbart samhälle. Green Hero motiverar, informerar och utbildar människan till att göra mer för klimatet!

Fånga Solen Idag!

Vad väntar du på? Kontakta oss för att få mer information och prata om era solcellsbehov. Vi finns här för att hjälpa er att göra en smart investering i framtidens gröna energi.

Rulla till toppen