Vem är Green Hero?

Alla kan vara en Green Hero. Det enda vi behöver göra är att var dag försöka ta hand om vår planet lite bättre. Konceptet Green Hero är att ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi på Green Hero vill tillsammans med er hjälpa till att bevara vår planet genom att erbjuda produkter och tjänster som gör det enklare för oss att göra det utan att inskränka på vårt vardagsliv.

 

Green Hero´s uppdrag

Green Hero har som mål att tillsammans med er, minska världens utsläpp. Detta gör vi genom förnyelsebara energilösningar, klimattjänster och ett Super Grönt elavtal! För att vi ska lyckas med detta behöver vi hjälpas åt!

Förnybar Energi

Green Hero erbjuder förnybara energilösningar till privatpersoner och företag. Målet är att främja all förnybar energiproduktion, det är en av anledningarna till att vi har en komplett lösning för solceller med installation, drift och underhåll.

Super Grönt Elavtal

Ett Super Grönt Elavtal, vad är det? Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda detta. För att få mer information anmäl er här

Klimatkompensation

Green Hero kompenserar för de utsläpp vi åsamkar världen. Tjänsten hjälper civilisationer som inte har möjlighet att hänga med i den förnybara energiutvecklingen. Med Green Hero´s investeringar hjälps vi åt att komma ikapp!

Motivation till att göra mer

Green Hero har som mål att hjälpa människan till att ta enklare beslut i vardagen som leder till ett mer hållbart samhälle. Green Hero motiverar, informerar och utbildar människan till att göra mer för klimatet!

Möt Vårt Team

Melvin Maniquis

Solelkonsult - Malmö

John Jonasson

Solelkonsult - Online
Residential/ Commercial

Green Hero, Grön superhjälte

Gustav Harrysson

Solelkonsult - Helsingborg

Emma Fridebäck

Solelkonsult - Online
Residential/ Commercial

Steven Ton

Digital Marketing

Frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Rulla till toppen