Vem är Green Hero?

Alla kan vara Green Hero. Det enda vi behöver göra är att var dag försöka ta hand om vår planet lite bättre. Konceptet Green Hero är att ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Green Hero vill tillsammans med er hjälpa till att bevara vår planet. Alla som använder Green Hero’s tjänster är en Hjälte.

Green Hero erbjuder ett enkelt sätt att vara med, tillsammans utvecklar vi tjänster och produkter som gör det enkelt för alla att bidra till en bättre och renare värld. 

Green Hero´s uppdrag

Green Hero har som mål att tillsammans med er, minska världens utsläpp. Detta gör vi genom förnyelsebara energilösningar, klimattjänster och ett Super Grönt elavtal! För att vi ska lyckas med detta behöver vi hjälpas åt!

Förnybar Energi

Green Hero erbjuder förnybara energilösningar till privatpersoner och företag. Målet är att främja all förnybar energiproduktion, det är en av anledningarna till att vi har en komplett lösning för solceller med installation, drift och underhåll.

Super Grönt Elavtal

Ett Super Grönt Elavtal, vad är det? Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda detta. För att få mer information anmäl er här

Klimatkompensation

Green Hero kompenserar för de utsläpp vi åsamkar världen. Tjänsten hjälper civilisationer som inte har möjlighet att hänga med i den förnybara energiutvecklingen. Med Green Hero´s investeringar hjälps vi åt att komma ikapp!

Motivation till att göra mer

Green Hero har som mål att hjälpa människan till att ta enklare beslut i vardagen som leder till ett mer hållbart samhälle. Green Hero motiverar, informerar och utbildar människan till att göra mer för klimatet!

Möt Vårt Team

Här är våra TEAM medlemmar, vill du bli nästa?

Steven Ton

Digital Marketing

Frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Rulla till toppen