Om oss

Varför finns Green Hero?

Idén att starta företaget Green Hero kom från grundarens önskan att kunna göra ett mer positivt klimatavtryck under sin livstid. Hur kan vi göra något positivt med den tid vi har? Resultatet av denna önska blev att starta företaget Green Hero AB vars enda mål är att erbjuda produkter och tjänster som verkligen är bra för miljön.

Green Hero´s uppdrag

Green Hero har som mål att tillsammans med er, minska världens utsläpp. Detta gör vi genom förnyelsebara energilösningar, klimattjänster och ett Super Grönt elavtal! För att vi ska lyckas med detta behöver vi hjälpas åt!

Förnybar Energi

Green Hero erbjuder förnybara energilösningar till privatpersoner och företag. Målet är att främja all förnybar energiproduktion, det är en av anledningarna till att vi har en komplett lösning för solceller med installation, drift och underhåll.

Super Grönt Elavtal

Ett Super Grönt Elavtal, vad är det? Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda detta. För att få mer information anmäl er här

Klimatkompensation

Green Hero kompenserar för de utsläpp vi åsamkar världen. Tjänsten hjälper civilisationer som inte har möjlighet att hänga med i den förnybara energiutvecklingen. Med Green Hero´s investeringar hjälps vi åt att komma ikapp!

Motivation till att göra mer

Green Hero har som mål att hjälpa människan till att ta enklare beslut i vardagen som leder till ett mer hållbart samhälle. Green Hero motiverar, informerar och utbildar människan till att göra mer för klimatet!

Frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Rulla till toppen